Kertészet mesterfokon
Csíkmadaras 11. szám, Hargita megye, Románia
hétfő-péntek: 07:00 - 17:00

A Garden Proiect

Szakembereink több évtizedes tapasztalatával a háttérben, a Garden Proiect Kft. 2006-ban alakult meg a Hargita megyei Csíkmadarason. Fő tevékenységünk a kerttervezés, a kert- és parképítés, egyedi utcabútorzat és játszóterek gyártása, automata öntőzőrendszerek és dísznövények kis- és nagybani forgalmazása. Felcsík első kerépárútjának megépítése (Csíkkarcfalva), valamint a nagygalambfalvi, hidrovetéses technológiával készített korszerű futballpálya kivitelezése is cégünk nevéhez kapcsolódik.

Folyamatosan bővülő és megújuló árudáinkban, Csíkmadarason (Csíkszeredától 14 km-re) és Fenyéden (Székelyudvarhelytől 5 km-re) közel 1200 féle kültéri dísznövény kapható. Ezen kívül megtalálhatók a saját faiskolánkban nevelt őshonos gyümölcsfák és egyéb bogyós gyümölcscsemeték.

Nagy választékban kaphatók továbbá gyógy- és fűszernövények, sziklakerti és árnyéki évelő fajok, folytonos virágzású park- és futórózsák, teahibrid-, floribunda rózsafajok és -fajták, csomagolva és edényben nevelve egyaránt, valamint virághagymák, speciális rendeltetésű fűmagkeverékek (árnyéki, virágos, sport keverékek) többféle kiszerelésben.

A földlabdával rendelkező vagy merevfalú konténerbe ültetett növényfajok jó fagytűrőképességgel rendelkeznek, a tenyészév bármely időszakában biztonságosan beültethetők. Az általunk telepített díszfákra cégünk 1 éves garanciát is vállal.

Lépjen kapcsolatba velünk!

imgp9986

dsc07428

2006

Megalakulás

Tíz év alatt a Garden Proiect Hargita megye vezető kertészetévé, köztéri bútorkészítőjévé és elismert szaktanácsadó cégévé nőtte ki magát, amely többezer elégedett ügyféllel, valamint partner önkormányzattal büszkélkedhet.

2014

Árudabővítés

Nyolc év alatt, a hatalmas érdeklődésnek köszönhetően új árudát nyitottunk Csíkszeredában, a Kaufland bevásárlóközpont mellett, hogy a megyeszékhelyen élő ügyfeleinket még könnyebben kiszolgálhassuk.

2017

In Vitro Labor

A Garden Proiect az innováció és a tudomány elkötelezett partnere.

Büszke csapatunk

placeholder_360x240

János Ferdinánd

KERTÉSZMÉRNÖK, TULAJDONOS

placeholder_360x240

János Erika

KERTÉSZMÉRNÖK

placeholder_360x240

AAA

TÁJÉPÍTÉSZ

placeholder_360x240

Ralph Hayes

SENIOR LANDSCAPER

Nonne videmus quanta perturbatio rerum omnium consequatur, quanta confusio? Omnia contraria, quos etiam insanos esse vultis. Diodorus, eius auditor, adiungit ad honestatem vacuitatem

placeholder_360x240

Frank Anderson

LANDSCAPER

Nonne videmus quanta perturbatio rerum omnium consequatur, quanta confusio? Omnia contraria, quos etiam insanos esse vultis. Diodorus, eius auditor, adiungit ad honestatem vacuitatem

Csatlakozz a Garden Proiect csapatához!

Kertészetünk, webáruházunk, valamint műhelyeink folyamatosan alkalmaznak szakembereket. Csatlakozz dinamikus és kertbarát csapatunkhoz!

 

Amit nyújtunk:
  Teljes munkaidős állás
  Versenyképes bérezés
  Egészséges munkakörnyezet

OLVASD EL AJÁNLATUNKAT!


+
megtervezett kert


%
elégedett ügyfél


m2
új zöldövezet


+
kertészmérnök

preloader